’t Fietslokaal

’t Fietslokaal
Heerlijk trappend een van de mooiste buurten verkennen op een gewone stadsfiets….. een van de vele mooie routes of zelf een stukje fietsen het kan allemaal bij ’t fietslokaal. Vanaf onze verhuur starten een aantal prachtige tochten met variatie in kilometers (van 15 tot 45km) door onze bijzondere Vecht & Plassenstreek. Al onze tochten zijn duidelijk uitgeschreven met daarbij de nodige tips en weetjes uit de buurt en de aanwezige terrassen en andere bijzondere plekjes.

 

Fietstochten
Alle tochten starten vanaf eetcafe Oud Zuid aan de Rijksstraatweg 116A te Loenen alwaar een warm welkomstontvangst met heerlijke koffie met wat lekkers natuurlijk tot de mogelijkheden behoren.

 

LET OP:
Momenteel hebben wij geen fietsen meer beschikbaar, vanaf het voorjaar zijn onze nieuwe fietsen weer beschikbaar voor verhuur

Lunch en extra’s
Voor de broodnodige pauze kunnen wij onze heerlijke lunchzakken aanraden, zo kunt u op een van de aangewezen natuurbankjes in alle vrijheid echt even tot rust komen. Of gebruikt u liever de lunch op een  van de aangegeven terrassen dan kunt u ook kiezen om een tussendoortje mee te nemen. Mocht u na de tocht trek hebben in de lekkerste pizza uit de streek kunnen wij die ook extra voordelig aanbieden bij ons naastgelegen bar bistro Paolo’s.

 

Wat kunt u van ons verwachten?
’t fietslokaal voorziet in degelijke fietsen met anti-lek banden. Alle verhuringen voorzien wij van een noodtasje met de eerste hulp aan gereedschappen. Vanzelfsprekend zijn wij op ons servicenummer 24/7 bereikbaar bij storingen en gebreken aan de fiets. Bij de start krijgt u desgewenst advies over de routes en vanzelfsprekend een uitgeschreven (kaart) met tips voor een van de onderstaande routes.

In combinatie met onze fietshuur bieden wij ook de mogelijke extra’s.

 

Fietsen met……..

…koffie & vlaai
Voordat u lekker gaat fietsen ontvangt u koffie met een refill en de keuze uit een van onze vele verse vlaaien.

….onze picknicklunch
Per persoon verpakken wij 2 luxe lunchbroodjes, fruit en fruitwater.

….een heerlijk tussendoortje
Fruitwater met onze huisgemaakte boterkoek.